Виберіть свій ріст і подивіться на результат!

Цікавий тест за допомогою якого можна оцінити характер людини за її зростом.

140 см. Щедрий і моральний

Ви прагнете стати кращими. У вас високі амбіції і стандарти. Людям може і здатися, що з вами важко, але найважче вам з самим собою. Ви старанно працюєте, але ви не егоїст. Ви працюєте, тому що хочете зробити світ кращим. Ви любите, поки вас не ранять. А після… все ще не перестаєте любити. Дуже мало людей можуть оцінити по заслузі все, що ви робите.

140-150 см. Розумний і замислений

Ви відмінний мислитель. Ваші думки та ідеї – найважливіше. Ви любите обдумувати свої теорії і погляди на самоті. Ви інтроверт. Ви ладите з тими, хто любить думати і вчитися. Ви ніколи не буваєте поверхневим. Ви витрачаєте багато часу, роздумуючи про мораль. Ви намагаєтеся робити те, що правильно, навіть якщо більша частина суспільства з вами не згодна.

150-160 см. Проникливий і філософський

Ви унікальна, єдина в своєму роді душа. Поруч з вами немає нікого, навіть злегка, схожого на вас. Ви інтуїтивний і трохи химерний. Вас часто розуміють неправильно, і це вас ранить. Вам необхідний особистий простір. Вашу творчість необхідно розвивати, вона вимагає поваги оточуючих. Ви людина, яка чітко бачить темні і світлі сторони життя. Ви дуже емоційні.

160-170 см. Захоплюючий і правдивий

Ви відповідальна людина, яка любить піклуватися про інших. Ви вірите в чесну роботу і легко берете на себе зобов’язання. У вас хороший характер. Ви викликаєте довіру в людей. Ви яскравий, швидкий і дотепний. У вас завжди є щось цікаве, що розповісти друзям.

170-180 см. Впевнений і домінуючий

Ви дуже незалежний. Ваш принцип «Зроблю сам». Покладаєтеся тільки на себе. Ви знаєте, як залишатися сильним для себе і людей, яких ви любите. Ви знаєте, чого хочете, і не боїтеся йти на зустріч цьому. Єдине, що вам потрібно від людей те, щоб вони були щирими з вами. Ви готові до правди.

180-190 см. Добрий і чутливий

Ви легко будуєте стосунки з людьми. У вас є багато друзів, і ви любите робити їх життя кращим. У вас тепла і світла аура. Люди відчувають себе вкрай спокійно у вашій присутності. Ви щодня думаєте, як стати ще краще. Ви хочете бути цікавим, проникливим і унікальним. Вам необхідна любов, більш ніж будь-кому в світі. Ви готові любити тих, хто не любить вас у відповідь.

190 см і вище. Щасливий і незворушний

Ви чуйна, розуміюча людина. Ви слухаєте уважно і без осуду. Ви вважаєте, кожна людина має свій власний шлях у житті. Ви легко приймаєте події і людей. Ви стресостійкі, рідко переживаєте. Ви, як правило, дуже розслаблені. Завжди добре проводите час, при цьому, не збиваючись з власного шляху.

Джерело.

2ogoloshenya