Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

23 листопада Кам’янець-Подільським міськрайонним  судом винесено вирок одному з мешканців м. Кам’янця-Подільського, який  в жовтні  поточного року,  проживаючи в гуртожитку, скориставшись тим, що його  товариш, з яким вони проживали в кімнаті, заснув,  знайшовши ключі від автомобіля ВАЗ 21061 останнього, вирішив незаконно заволодіти даним транспортним засобом.

В цей же день, виявивши відсутність автомобіля його власник  звернувся в поліцію, працівниками якої  по гарячих слідах було встановлено та затримано    горе  -  водія біля  одного з закладів громадського харчування міста.

Вироком суду  вказану  особу визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1. ст.289 КК України, та призначено покарання в виді 3 роки обмеження волі з випробуванням,  встановивши іспитовий строк  тривалістю 1 рік.

2ogoloshenya