«Це не нам спасибі, а хлопцям, які воюють»: подружжя Онуфрійчук з Хмельниччини віддало на фронт власну машину

Подружжя з Хмельницького району передало для ЗСУ власну машину. Це фургон малолітражний HAZ, 2004 року випуску. Машина служитиме в одній з військових частин нашої області.

Історію про велике серце й глибоке патріотичне відчуття розповіли у Регіональному сервісному центрі МВС у Хмельницькій області. 

Пан Олег та пані Оксана майже 30 років життєвого шляху долають разом. У любові та злагоді. Зі спільними цінностями та любов’ю до України.

Сьогодні у сервісному центрі МВС Хмельниччини подружжя зняло з обліку фургон малолітражний HAZ, який передають для військової частини нашого краю. Послугами сервісного центру МВС задоволені.

«Я не можу допомогли хлопця фізично. Тому передаю авто. Таке рішення ми прийняли разом з дружиною. Машина «на ходу» й була частиною нашого життя. Перевезли на ньому чимало товарів, адже ми займались торгівлею. Нашим хлопцям необхідніше. Нехай користуються», - розповідає пан Олег.

Пані Оксана повідала нам і про те, що окрім автівки придбали також і розхідні деталі, які допоможуть зберегти і підтримати технічну готовність в умовах найважчих завдань.

«Ми віримо в силу та міць наших захисників і маємо робити усе можливе, щоб підтримати їх. Це не нам спасибі, а хлопцям, які воюють», - з очима, повними сліз, розповідає пані Оксана .

Маємо найкращих людей. Маємо найкращу  Україну. Маємо віру та величезне бажання зберегти і вистояти. Завдяки нашим незламним, завдяки силі наших людей, - додають у серівному центрі МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

2ogoloshenya