У Хмельницькому чоловік виліз на будівельний кран аби покінчити життя самогубством (ВІДЕО)

Сталася надзвичайна подія 8 червня на вулиці Прибузькій у Хмельницькому.

До Служби порятунку «101» від працівників одного з будівельних майданчиків, що в обласному центрі, надійшло повідомлення про те, що на залізний кран виліз чоловік.

Знаходячись на майже 40-метровій височині, він у будь-який момент міг зірватися і впасти. Тож, аби запобігти нещасному випадку, будівельники негайно звернулись по допомогу до рятувальників.

Миттю за викликом було направлено чергове відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини, а також 60-метрову пожежну автодрабину.

«На місці пригоди інформація підтвердилась: на верхівці будівельного крану знаходився чоловік. Діяти слід було негайно, поки не трапилась біда», - розповідають у ДСНС.

Тож, не вагаючись, роль рятувальника та психолога взяв на себе командир відділення Сергій Семьонов, який поступово піднявся на будівельний кран, де майже дві години спілкувався з громадянином передавши йому воду та цигарки.  

IMG_1775.JPG

На допомогу ДСНСникам прибули поліцейські.

На щастя, відчайдуху вдалося відмовити від фатального кроку. Коли той спустився донизу, надзвичайники одразу передали його працівникам поліції.

2ogoloshenya