В лікарні Хмельниччини майже щогодини поступають хворі на COVID-19

В області стрімке збільшення хворих на COVID-19. На 16 годину на Хмельниччині діагностовано 111 хворих на коронавірусну інфекцію.

Серед хворих є діти, медики та освітяни.

Про це під час брифінгу сьогодні повідомила заступниця голови Хмельницької ОДА Оксана Ситницька під час брифінгу.

- Додалися 111 осіб. Це тільки перша половина дня і ми маємо таку цифру. Це говорить про те, що захворюваність не відступає, кількість захворювань, нажаль, не зменшується, поширення інфікування тільки збільшується. І це говорить про те, що нам треба говорити про повернення до більш жорстких карантинних обмежень і більшої особистої відповідальності кожного з нас, - заявила Оксана Ситницька.

Загальна кількість випадків по області - 2 309. На стаціонарному лікування в медзакладах області станом на 12:00 перебуває 241 особа.

Дані, за словами чиновниці, змінюють постійно через госпіталізацію нових хворих.

Хмельницькій інфекційній лікарні - 131 (+16 осіб із ознаками, але поки не підтверджені)

Дунаєвецька центральна райлікарня - 35 осіб

Славутська центральна райлікарня - 69 осіб

Шепетівська центральна райлікарня - 6 осіб

Також заступниця голови Хмельницької ОДА зазначила що кількість хворих серед працівників заводу "Мотор Січ" у Волочиському районі продовжує збільшуватись. Насьогодні на заводі зафіксовано 65 випадків інфікування COVID-19. Відтак, з 26 серпня завод "Мотор Січ" зупиняє свою діяльність і йде на карантин.

Захворювання підтвердили і в дітей. За сьогодні таких випадків 3. А цього тижня коронавірусну інфекцію виявили у немовля в Теофіпольському районі.

Майже щодня фіксують захворювання серед працівників освіти. Через це в одному із навчальних закладів у Новоушицькому районі перенесли початок навчального року. Поки подібні рішення не прийняли до інших закладів, де виявили хворих. Зокрема і до одного із дошкільного навчального закладу у Ярмолинецькому районі, де захворіла працівниця.

2ogoloshenya