Газовики ні на мить не припиняють подачу газу

Як соціально відповідальна компанія, "Хмельницькгаз" працює в цілодобовому режимі і в умовах карантину.

Екстрена аварійна служба 104  оснащена усіма необхідними засобами захисту та, постійно  дезінфікуючи спецавтотранспорт, виїжджає на виклики  та вже опрацювали  біля 4 тис. виїздів.  Тож складний для усіх час показав здатність миттєво реагувати та мобілізувати необхідні зусилля та засоби, аби споживач не відчув перебоїв з газом та отримував усі необхідні послуги цілодобово. Окрім того, мав можливість постійного зворотного зв’язку з газовиками.

Аварійно-диспетчерська служба 104 зараз особливо затребувана, тож довелося  працювати і в умовах пожежі - під стовпами диму та полум’я, виїжджати на нічні виклики та перекривати засувки, припиняти подачу газу, аби не допустити нещасних випадків та аварійних ситуацій, а також часто бути навіть і психологами. Адже, до прикладу, недавній випадок, коли споживачка миючи вікна, зірвала газовий кран та надто переживала, аби не сталося вибуху у будинку.  Ризикуючи власним здоров'ям та життям — газівників, без перебільшення,  можна назвати навіть і героями нашого часу, нарівні з  екстреними службами 102,103,101.

Але насправді - це просто повне розуміння покладених зобов’язань та  відповідальність газорозподільної компанії, які вже відпрацьовані до автоматизму десятиліттями.

Доставка ж блакитного  палива, без перебоїв, здійснюється в усі без виключення населені пункти області. Газовики ж постійно контролюють процес, аби споживачі залишались дома та були у безпеці. А це – майже 18 тис. газопроводів в області та складного газорегулюючого обладнання.

Вирішуємо усі питання дистанційно, бережемо здоров’я  споживачів

Відтак,  і усі центри обслуговування клієнтів оперативно перейшли в онлайн-режим,  розуміючи, що у цей складний час споживачі повинні  мати цілодобовий зворотній зв'язок з "Хмельницькгазом". Тож ви  залишаєтесь дома – а ми працюємо, аби клієнти берегли  своє здоров’я.

Наразі споживачі з будь-яких питань можуть звертатися у свій Контакт-центр за тел. (067) 01 14 104, а також вирішувати всі питання через дистанційні сервіси 104: Особистий кабінет на сайті 104.ua., мобільні додатки, вайбер-боти, Телеграм-канал. А ще, "Хмельницькгаз" подбав та максимально спростив реєстрацію у Особистому кабінеті. Тож всього за три кроки, набравши (067) 01 14 104 – кожен має можливість пройти Експрес-реєстрацію та отримати  цілодобовий доступ до свого рахунку та повністю керувати ним.  

 "104 для 103"

Розуміючи усю відповідальність та навантаження на медичних працівників  газовики системно їм допомагають. Щоденно водії-газовики підвозять до роботи та доставляють додому майже 50 медичних працівників по всій області. Крім того "Хмельницькгаз" уже передав медичним закладам благодійної допомоги на понад 1 млн.грн. Медичні захисні халати, пальне, захисні окуляри, фартухи, медичні маски, постільна білизна – все те, що зараз так необхідно. Адже біда – одна на всіх, а медики, як ніхто – нині на передовій та щодень ризикують своїм життям та здоров’ям.

Як же з розрахунками за доставку?

Попри це, за доставку блакитного палива споживачі вперше за багато років оплачують лише трохи більше 70 %, що є критично для газорозподільної компанії, адже саме кошти з доставки – єдине джерело життєдіяльності підприємства, а також виконання Інвестиційної програми, що дозволяє утримувати в належному технічному стані усю систему та забезпечувати роботу екстреної служби 104.

Олександр Надольний, комерційний директор АТ "Хмельницькегаз":

Через борги за доставку газу у  майже 30 млн.грн. – "Хмельницькгаз" вимушено відтерміновує   ряд  першочергових робіт по обслуговуванню газорозподільної системи Хмельницької області. А це є вкрай небажано, адже система зношена, функціонує ще з 1947 року, тому  потребує ремонтів, заміни, обслуговування. А також борги – це неможливість сплачувати податки та виплачувати заробітну плату майже 2 тис. газовиків, які цілодобово контролюють процес доставки  та забезпечують роботу екстреної служби 104.

Тож "Хмельницькгаз" дякує усім, хто оплатив та вчасно розраховується за послуги з доставки  та звертається з проханням оплачувати рахунки за доставку (розподіл) до 20 числа щомісяця або по можливості.

 Як заплатити за доставку газу з дому за допомогою сервісів 104.ua ? 

  • через Особистий кабінет на сайті 104.ua.
  • через чат-бот "7104ua" у Viber чи Telegram
  • через мобільний додаток 104Mobile для Android
  • через мобільний додаток  104Mobile Light для iPhone

Також  споживачі молодшого віку можуть долучитися та допомагати вести рахунки та сплачувати послуги своїм батькам, сусідам, старшим родичам. Адже це успішно можна робити з дому, не відвідуючи людних місць та берегти здоров’я.  

2ogoloshenya