Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Львові на вулиці Городоцькій перехожі та поліція врятували чоловіка, який хотів собі вкоротити віку.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

На вулиці Городоцькій, патрульні побачили біля світлофору скупчення людей і автомобіль, який стояв поперек. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію: громадяни знімали із світлофора чоловіка, який висів на шнурку.

«Вони за допомогою запальнички перепалили мотузку та опустили його на землю. Інспектори одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає. Ні секунди не вагаючись, почали надавати допомогу. У потерпілого слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі і він втрачав свідомість. Згодом інспектор патрульної поліції поклав його на бік та розкрив чоловікові рот і витягнув язик, який запав, а також блювотні маси з дихальних шляхів. Також патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили до свідомості чоловіка», – йдеться у повідомленні.

До приїзду «швидкої» усі процедури довелося проводити кілька разів. Завдяки своєчасній допомозі чоловік залишився живим.

Джерело. 

2ogoloshenya