Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Для того щоб вирватися з бідності, мало просто «щось робити» або «десь працювати». Це як раз шлях в бідність і далі в убогість! А щоб стати багатим, треба почати виконувати наступні прості правила.

Кожна Ваша проблема повинна вирішуватися в найкоротші терміни, звичайно тоді потрібна найменша кількість зусиль для вирішення цієї проблеми. Будьте рішучі! Менше роздумуйте і більше робіть!

  1. Менше працювати на когось. Чим більше ти працюєш, тим гірше живеш! Робота - від слова раб!
  2. Якщо Ви збираєтеся мати гроші, принесіть на ринок яку-небудь цінність і люди самі принесуть тобі гроші. А ось кількість грошей залежить від того, наскільки переконливо Ви розпишете вигоди цієї цінності!
  3. Працюйте тільки заради свого інтересу. Забудьте заклики про корпоративну культуру і лояльність фірмі. Фірма завжди наживається на Вас, інакше б Ви там не працювали б.
  4. Думай про те, як заробити мінімум 50000 $ в місяць. Можна більше. Менше не можна! Гроші приходять до Вас через інших людей. Спілкуйтеся! Відлюдники вкрай рідко стають багатими.
  5. Бідне оточення практично завжди тягне Вас в бідність. Навіть у дуже багатих людей завжди знайдуться «родичі, друзі та інші», які, якщо від них професійно не відбиватися, швидко позбавлять Вас грошей. Якщо Ви людина поки бідна, у Вашому оточенні просто не люблять, не поважають і деякі навіть ненавидять багатих. Завжди треба спілкуватися з Переможцями і Оптимістами. Саме так, з великої літери - Переможцями і Оптимістами!
  6. Бідність виникає, якщо ухилятися від відповідальності!
  7. Якщо у Вас мало грошей, треба робити бізнес. Якщо грошей немає зовсім, треба робити бізнес терміново, прямо зараз! Шукайте проблеми і продумуйте способи їх вирішення. Найвдаліші рішення оформляйте у вигляді бізнес-проектів і пропонуйте інвесторам.
  8. Шлях до величезного багатства лежить тільки через пасивний дохід! Дохід, який приходить до Вас незалежно від Ваших зусиль. Створіть джерело пасивного доходу і живіть собі на втіху!
  9. Існують тільки два правила вигідного інвестування. Перше - бережи гроші! Правило друге - захотів ризикнути, дивися правило перше.
  10. Дохід повинен завжди перевищувати витрата. Вивчайте біографії і думки найбагатших людей світу.
  11. Відповідайте собі на питання «Хто я є? У чому моя унікальність? У чому сенс мого життя? Чим би я займався (займалася), якби грошей було неміряно? ». Тільки чесно! Сила, енергія, пристрасть з відповідей на ці питання, з усвідомлення сенсу свого власного життя - просто всемогутні!
  12. Мрії - це головне у вашому Житті! Мріяти і вірити, що мрії збудуться! Людина починає вмирати, коли перестає мріяти.
  13. Допомагайте людям! Не за гроші, від чистого серця! Але! Тільки тим людям, яким Ви самі хочете допомагати. Це не обов'язково родичі або знайомі.
  14. Говоріть компліменти! Просто похваліть на вулиці жінку за красиву зачіску, чоловіка за красиву, спортивну фігуру, та хіба мало ще приводів для похвали. Це завжди піднімає і Вашу самооцінку!
  15. Ведіть щоденний журнал Ваших перемог! Образи і поразки пам'ятаються в 7-12 разів довше перемог і удач. Якщо Ви впали духом - читайте цей журнал!
  16. З будь-яким ворогом, а бідність - ворог будь-якої людини, потрібно битися до кінця, без жалю до ворога і жалості до себе!
  17. І остання порада. Ніколи, ніколи, ніколи не здавайтеся!

Джерело. 

2ogoloshenya