Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ми пам’ятаємо, що Віктор Медведчук привів Юлію Тимошенко до Володимира Путіна ще у вересні 2005-го року, коли вона вперше з’явилася на дні народження Ігоря Іванова, тодішнього секретаря Ради безпеки РФ. Володимир Путін симпатизував Юлії Тимошенко як можливій переможниці виборчих перегонів 2010-го року.

Про це заявив російський політолог і публіцист, критик Кремля Станіслав Бєлковський.

Гість програми зауважив, що Віктор Медведчук є неофіційним представником президента РФ Володимира Путіна в українській політиці. Політолог заявив, що вже 15 років Путін формулює для Медведчука стратегію на українському напрямі.

«Та й сам Віктор Володимирович не приховує своїх позицій», – підкреслив Бєлковський.

Політолог вважає, що Медведчук іде на вибори в Україні для того, щоби довести, що в публічній політиці він колись таки переможе.

«А якщо він переможе, він зможе спростувати загальну думку, що публічна політика – не справа Медведчука», – зазначив Станіслав Бєлковський.

Він додав, що Медведчук, для того, щоб подобатися Путіну не лише як родич, а як суб’єкт важливого політичного впливу, має постійно підтримувати певний рівень ресурсів в Україні, спираючись на безмежний ресурс Кремля та самого Путіна.

«І підтримка кандидатів на президентську посаду також залежить від думки Медведчука. Тому кандидат Юрій Бойко також може сподіватися на певну підтримку.

Ми пам’ятаємо, що Віктор Медведчук привів Юлію Тимошенко до Володимира Путіна ще у вересні 2005-го року, коли вона вперше з’явилася на дні народження Ігоря Іванова, тодішнього секретаря Ради безпеки РФ. Володимир Путін симпатизував Юлії Тимошенко як можливій переможниці виборчих перегонів 2010-го року.

Але час змінився, зараз є Порошенко, і всі кремлівські пропагандисти та аналітики добре розуміють, що будь-яке слово за Тимошенко на російському телебаченні та в російських державних ЗМІ, – це підтримка Порошенка», – додав російський політолог Станіслав Бєлковський.

Нагадаємо, керівник Генеральної прокуратури України Юрій Луценко розповів, чому не може притягнути проросійського політика Віктора Медведчука до кримінальної відповідальності.

Джерело. 

2ogoloshenya