Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні народні депутати від опозиційного блоку Сергій Ларін, Нестор Шуфрич і Василь Німченко намагалися зареєструвати в Міністерстві юстиції депутатське звернення з вимогою дати юридичну оцінку і не допустити рейдерського захоплення партії.

 «Як Співголова Політвиконкому партії« ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК »я прийшов повідомити до Мін'юсту, що мені відомо про те, що в суботу, 15 грудня готується збори наших колег (по партії, - ред.), Яка не має статусу з'їзду, тому що Політрада не ухвалював рішення про дату і місце проведення з'їзду, як цього вимагає Статут партії. Ми отримали ухвалу суду, яка заборонила Міністерству юстиції реєструвати будь-які зміни що стосуються партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».

І сьогодні, відповідно до закону, ми намагалися зареєструвати дане визначення в Мін'юсті, щоб мати підтвердження про те, що в Міністерстві юстиції знають про те, що відбувається і прийняли його до виконання », - розповів журналістам Сергій Ларін.

Однак біля входу до Мін'юсту народних депутатів зустріла охорона, повідомивши про нібито зламаних турнікетах.

«Це був просто цирк. Те, з чим ми зіткнулися, не вписується ні в які рамки. Побачивши народних депутатів, начальник охорони почав кудись дзвонити. Охоронці в свою чергу сказали нам, що зламані турнікети, і увійти в будівлю неможливо », - розповів Співголова Політвиконкому партії Сергій Ларін.

Він зазначив, що в тюрму простіше зайти, ніж в Мін'юст. «Держустанова, яка має дбати про те, щоб проста людина відчувала себе захищеною, сьогодні відгороджене турнікетами, парканами і охороною», - додав він.

Близько 15:00, через дві години після всіх цих перипетій, народним депутатам вдалося зайти в будівлю, де вони опустили своє звернення в ящик для листів.

За словами опозиційного політика, сьогоднішні події в будівлі Мін'юсту ще раз підтверджують, що влада і «розкольники» з ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ - заодно. «Це доказ того, що влада йде на будь-які вже очевидні порушення, десь навіть абсурдні, щоб просто не допустити виконання законного рішення суду і збереження ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ єдиною партією. Будемо це все звичайно оскаржити, але сам факт », - сказав Сергій Ларін.

Джерело. 

2ogoloshenya