Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Переїдання вночі - не тільки шкода для фігури, а й для здоров'я. Воно наступає, коли виникає голод. Щоб його обманути та притупити, є кілька цікавих способів.

  1. Багаторазове харчування

Спробуйте їсти невеликими порціями, це допоможе перебити апетит – до 5-6 разів на день. Відчуття насичення приходить, а шлунок не розтягується.

  1. Невеликий посуд

Цей психологічний маневр полягає у тому, щоб мозок почав думати, що маленькою порцією їжі (маленька тарілка повністю заповнена) людина насититься.

  1. Несолодкий напій перед сном

Це може бути чай, узвар, трав'яний відвар або ж просто звичайна вода. І додайте до цього напою лимонний сік.

  1. Правильні кольори

Оранжевий і червоний розпалюють апетит, а зелений й блакитний притуплюють його. Тому врахуйте це при плануванні дизайну кімнат.

  1. Правильні запахи

Аромат кориці, ванілі та кави може обманути голод.

Навіть якщо вечеря була занадто ситною, то сніданок пропускати все одно не можна. Якщо ви не поснідаєте, то до обіду можете випробувати гостре відчуття голоду, завдяки якому можете зірватися.

Джерело. 

2ogoloshenya