Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Правоохоронці встановили, що використовуючи інтернет-месенджери, а для реклами — написи на стінах в публічних місцях, зловмисник розповсюджував серед жителів міста як синтетичні, так і наркотики рослинного походження.

Під час слідчого експерименту поліцейські виявили та вилучили 10 готових «закладок».

Працівники кримінальної поліції разом з детективами Хмельницького відділу поліції затримали 23-річного місцевого жителя, який займався збутом наркотиків, використовуючи для цього інтернет-месенджери.

Затримали зловмисника під час того, як він робив чергову «закладку». Загалом же у ході слідчого експерименту працівники поліції виявили та вилучили 10 готових «закладок». Усе це направили на експертизу.

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Джерело. 

2ogoloshenya