Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Модель plus-size Іскра Лоуренс взяла участь у рекламі бікіні Aerie in Key Biscayne.

Красуня позувала на пляжі у Малібу, демонструючи у купальниках апетитні форми. Іскру вигнали через пишні форми з модельної агенції у 16-ти річному віці.

"Набрати вагу. Бути моделлю plus-size краще, ніж коментувати пости людей, які погладшали смайликами та emojis", - розповіла модель.

"Кожна людина, яку ми фотографуємо представляє те, що для нас значить краса, не тільки фізично, а теж і їхні гуманітарні дії, їх дух", - розповів представник Herring & Herring magazine, для якого знімалась Іскра.

Вона перепробувала кілька дієт, доки не збагнула, що хоче приймати себе такою, якою є.

"Якщо я переконала себе, що можу це зробити, то зможу переконати і інших, - розповіла вона журналу Self, - я зрозуміла, що це шлях показати себе і довести, що я значно більше, ніж може здаватися", - сказала Іскра.

Модель раніше просила не називати її plus-size, вона не обробляє у фотошоп свої фото з Instagram.

Іскра вперше вийшла на подіум Тижня моди у Нью-Йорку у 2016-му році на показі Chromat, цього року з'явилась на Тижні моди у Парижі.

Джерело.

2ogoloshenya