Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Колишній член Партії регіонів Володимир Олійник, який втік у Росію, заявив про намір стати наступним президентом України.

Згідно із соціологічними опитуваннями, найбільша кількість українців (14%) віддадуть голоси за свого кандидата, який не входить до переліку найрозрекламованіших політиків чи громадських діячів. Саме на це розраховує Олійник.

"Я боротимуся за ці 14%. А далі й більше, щоб ми навели порядок у країні. І це буде за підтримки людей і Господа Бога", - сказав Олійник в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Колишній член Партії регіонів Володимир Олійник збирається висунути свою кандидатуру на майбутні вибори. Кандидатуру депутата, який втік у Росію, висуває "Комітет порятунку України". За словами Азарова, Олійник - "справжній патріот України", "добре знає історію України, любить свою країну, любить свій народ.

Джерело

2ogoloshenya