Де відпочити, випити і перекусити з прекрасним видом на місто у Лондоні.

The Lighterman

Трохи гучна, але чарівна веранда гастробару на площі за Кінгс-Кросом відкриває чудовий вид на фонтани і набережну. Вечорами сюди заходять співробітники навколишніх офісів, які весь день мріяли про пиво, але й не тільки: коктейльна карта The Lighterman дозволяє проводити в барі зустрічі будь-якого ступеня діяльності. На десерт - обов'язковий британський тоффі-пудинг (sticky toffee pudding).

Gallery Mess

 

Літня веранда пивного ресторану при галереї Саатчі - очевидний вибір любителів сучасного мистецтва. Меню - на контрасті з інтер'єром - досить консервативне, але продумане. За столиками з видом на Дьюк оф Йорк сквер можна обговорити художні враження, тільки що отримані на експозиції, і переходити до кулінарних: зверніть увагу на морського окуня з фенхелем і артишоками, цибульний тарт і класичний англійський пиріг з ревенем.

Angler

 


Буржуазний - в найкращому сенсі - літній бар розташувався в тіні лавандових кущів і оливкових дерев. Броні тут немає, так що доведеться розраховувати на везіння, зате є складний дах, щоб укрити вас від сонця або дощу. Якщо прийдете на ланч, беріть страви на грилі, а якщо ближче до вечора - коктейлі і закуски. І не забудьте про барбекю для гурманів - його шеф-кухар спеціально додав в сезонне меню.

Bentley's Oyster Bar & Grill

 


З ким би ви не були на Пікаділлі, ведіть їх сюди - ближче до свіжих устриць. Веранда для знавців, яка розташувалася на скромній вуличці, відома запаморочливими морепродуктами (можна взяти на двох), лангустами і устрицями з графства Дорсет. Обов'язково спробуйте гребінці, приготовані на грилі. Тут їх подають разом з хрусткими скибочками свинини, пармской шинкою, бобами, апельсинами і обсмаженими кешью.

Chiltern Firehouse

 


Відмінний критий дворик з обігрівачами, пледами і каміном готовий навіть до самого дощовому лондонському літа. Сюди краще приходити на сніданок або ланч (веранда працює до восьмої години вечора) і замовляти що-небудь незвичайне: наприклад, пончики з начинкою з крабів або смажених восьминогів з баклажановим пюре. На десерт беріть Панакоту або морозиво під капелюшком найніжнішого безе.

Aubaine Broadgate

 


Літня веранда у французькому стилі дозволяє поволі розгледіти всіх перехожих - столики тут розташовані так, що ви в будь-якому випадку опинитеся віч прямо до міста. Кухню вам запропонують середземноморську, ближче до французької. Спробуйте лимонний пиріг і шоколадні профітролі - тут вони дійсно хороші.

Caravan Exmouth Market

 


Якщо «чашка кави», на яку ви запросили своїх нових або старих знайомих, які не евфемізм, то йдіть на цю веранду і сміливо беріть мокко: тут дуже хороший кави (він обсмажується прямо в ресторані). Решта - за обставинами: можна спробувати вафлі з беконом, зеленою цибулею і кленовим сиропом, традиційний чорний пудинг з маринованим нектарином, кальмарів з водоростями і японським коричневим рисом або навіть фалафель з питою і хумусом. Головне - не забудьте шоколадний фондан.

Джерело

2ogoloshenya