Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

"Повністю згоден з Едмундом Берком, який сказав, задля перемоги зла необхідна лише одна умова - щоб хороші люди сиділи склавши руки. Це мовчання вбиває щодня наших дітей.

Дніпропетровщина. Сьогодні біля 16 години до поліції надійшло повідомлення - невідомий згвалтував 10-річну дівчинку. Дитина ледь жива була знайдена в кущах, роздягнена та в крові.

Завдяки швидкому реагуванню поліції на своєчасне повідомлення громадян при відпрацюванні місцевості біля місця скоєння злочину, а також прилеглих сіл був затриманий мешканець сусіднього населеного пункту, 1990 р.н. Затримали його, коли він вертався додому після вчинення свого ганебного злочину. У нього вилучений одяг зі слідами крові. В 2010 році цей негідник вже був засуджений за згвалтування з застосуванням ножа десятирічного хлопчика. Нещодавно в цьому році він звільнився.

Й через п`ять або десять років вийде й знов знайде свою нову невинну жертву, чиюсь дитину, яку батьки роками лелеяли та берегли.

Кожного дня від покидьків страждають наші діти, це питання стосується кожного з нас, й чия донька або чий син будуть наступними - це питання відкрите.

Протягом двох років я підіймаю питання щодо прийняття відповідного закона про посилення відповідальності за статеві злочини відносно малолітніх, ведення єдиного відкритого реєстру покидьків, які ґвалтують малолітніх дітей. Реєстр - це тільки один із інструментів контроля, потрібний цілий комплекс. Зареєстрували законопроект з групою народних депутатів, але він не не отримує необхідної для прийняття підтримки.

На теперішній час потерпіла дівчинка знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані. Під час ґвалтування цей покидьок наніс поранення дівчинці.",- написав заступник голови Національної поліції України Вячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

 

2ogoloshenya