Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
 
Тоді жителі Красноїльська протестували проти контрольного пункту.

Чернівчанин Віталій Олійник на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук поділився дописом, у якому йде мова про те, що чоловік, якому прикордонники прострелили коліно, два роки тому теж брав участь у конфлікті з прикордонниками в Красноїльську.

20 березня 2016 року у селищі Красноїльськ Сторожинецького району жителі протестували проти встановленого майже на межі села контрольно-пропускного пункту у напрямку державного кордону та намагалися заблокувати його роботу.

"Ги-ги-ги, дивився ті сюжети зі стріляниною і шось мене муляло, десь я цього пораненого чоловіка бачив. Почав ритися в неті і на тому ж сайті Сторожинець.Інфо натрапив на подібне відео "бунту контрабандистів" у Красноїльську два роки тому. Наш "герой" в перших рядах. Постійно йому ті "пагранічнікі с автаматамі" жити заважають", - йдеться у підписі до опублікованого відео.

 

 

Нагадаємо, 19 червня 2018 року у Чернівецькій області на прикордонний наряд напала група невідомих, які поблизу селища Красноїльськ намагалися переправити через кордон партію цигарок. Після попередження та пострілу вгору прикордонний наряд застосував табельну зброю по ногах одного з правопорушників.

За фактом нападу на прикордонників у Красноїльську відкрили кримінальну справу.

Джерело

2ogoloshenya