Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Прем'єр пояснив, як в Україні зростатимуть пенсії"

Пенсії українців зростатимуть автоматично.

Вони не будуть залежати від обіцянок політиків.

"Пенсійна реформа, яка стартувала восени минулого року, знаходиться на перших етапах впровадження. Підвищені пенсії вже отримали понад 9 мільйонів пенсіонерів. З квітня поточного року пенсії перерахували військовим пенсіонерам. Попереду ще багато змін. Одне з яких - автоматичне підвищення пенсій в залежності від можливостей економіки, а не політичних обіцянок", - заявив прем'єр Володимир Гройсман.

В Україні існує багато викликів. Зокрема зростання цін.

"Для стримування цін треба інвестувати в економіку і розвиток промисловості - для формування пропозиції товарів і послуг на ринку. Ми вводимо такі програми. Все, що заробить економіка, будемо реінвестувати в зростання добробуту людей", - наголосив Гройсман.

За словами міністра соцполітики Андрія Реви, українцям перерахують пенсії в березні 2019 року. Це вирішить проблему тих, хто має високий трудовий стаж і низьку зарплату. Адже при розрахунку виплат враховується стаж і зарплата за останні три роки перед виходом на пенсію. При наявності великого стажу виплати можуть бути низькими.

Джерело

2ogoloshenya