Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

"Хотіли покарати бандерівця" - затримали групу, яка вчинила замах на кіборга

6 травня, у Харкові співробітники СБУ затримали групу людей, які у Києві вчинили напад на захисника Донецького аеропорту – учасника АТО Дмитра Вербича. 

Представники вказаної групи називають себе антифашистами.

Одна із затриманих розповіла, що гуляла на Подолі з дівчиною та двома хлопцями. Вони побачили хлопця у футболці з національною символікою. Сказали, що він – "бандерівець" і його потрібно покарати.

Компанія переслідувала "кіборга". Після цього вони наділи маски і вчинили напад, застосувавши газовий балончик та ніж. Після цього молодики втекли у бік супермаркету та сіли у тролейбус.

В одного із затриманих виявили паспорт громадянина РФ на ім'я В'ячеслава Лукичева.

Як повідомлялося раніше, 2 травня у Києві на Подолі четверо невідомих із закритими обличчями напали на "кіборга", захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Сам АТОвець заявив, що його врятувало лише диво - ніж пройшов дуже близько від нирки і хребта.

Вербич казав, що упізнав у нападниках учасників "Маршу анархістів" і впевнений, що напад не був простим хуліганством чи грабунком.

Джерело

2ogoloshenya