Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кам'янці-Подільському відбудеться середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту»

18-20 червня у Кам’янці-Подільському відбудеться середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту».

«Запрошуємо усіх поринути у світ таємниць старого міста і стати почесним гостем Брами Руської. Адже тільки в ці дні ви можете відчути себе справжніми мандрівниками у часі. До вашої уваги неймовірна середньовічна програма з лицарськими боями, старовинними танцями, цікавими іграми та забавами, смачною їжею, приготованою на вогні за старовинними рецептами», – повідомляють організатори фестивалю.

Розпочнеться фестиваль у п’ятницю, 18 червня. Цього дня заплановані бойове театралізоване дійство «Оборона міста», середньовічні ігри, музичний батл «Волинки світу», бойова програма, виступ гурту «Бурдони Чєрна», фаєршоу, «Музична ватра» та пісні біля багаття.

Факельна хода та інквізиція: Кам’янець перенесе туристів до середньовіччя

Форпост 2019

У суботу, 19 червня, відбудуться майстер-класи з ремесел та автентичного співу, кінне середньовічне шоу, лучний турнір, конкурс історичного костюму, бойова програма, виступ гуртів «The ChuGuysters» та «Медовий полин», бойове театралізоване дійство, вогняне шоу.

Средневековый фестиваль "Форпост" (Forpost) в Каменце-Подольском в Новой  Крепости

У неділю, 20 червня, триватимуть майстер-класи з ремесел та автентичного співу, а також заплановані виступ гурту «Толока», купальський вогонь, пісні, хороводи, старовинні обряди.

Зазначається, що у всі дні фестивалю постійно працюватимуть стрілецький тир, середньовічний ярмарок, фудзона, а також передбачені ігрові квести для дітей, відвідування музею, наметове містечко.

2ogoloshenya