Сейфи та багато готівки: у брата скандального судді Вовка знайшли ще одну квартиру

Після затримання брата судді Вовка із квартири на вул. Глазунова невідомі винесли дві валізи.

У брата скандального судді ОАСК Павла Вовка, колишнього розвідника Юрія Зонтова, якого затримали під час отримання хабара, знайшли ще одну квартиру, в якій були сейфи.

Про це повідомляє "Судовий репортер" з посиланням на трансляцію Вищого антикорупційного суду.

У судді з'ясувалось, що власниця квартири у Києві на вулиці Джона Маккейна, розповіла, що помешкання попросив на себе оформити Юрій Зонтов, проте житлом вона не користувалась. Жінка також розповіла, що до знайдених у квартирі грошей (3,77 млн доларів, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів стерлінгів, 230 тис. грн і 100 шекелів.) вона стосунку не має.

Також детективи НАБУ в суді повідомили, що затриманий Юрій Зонтов має ще одну квартиру на вулиці Глазунова,3.  Довіреність на право користування нею оформлена на тещу підозрюваного. Детективи за ухвалою суду обшукали цю квартиру по вулиці Глазунова. Там вони знайшли два сейфи, від яких, зі слів адвоката, власник квартири не мав ключів. Детективи НАБУ повідомили, що після затримання Юрія Зонтова із цієї квартири двоє чоловіків винесли валізи та до них під'їхала автівка, яка належить дружині помічника екснардепа. Інший же помічник цього колишнього депутата захищає брата Юрія Зонтова Павла Вовка у судді.

Вищий антикорупційний суд продовжив арешт Юрія Зонтова на два місяці, зменшивши при цьому суму застави з 35 мільйонів до 27 млн 240 тисяч гривень.

Нагадаємо, брата скандального судді Вовка взяли під варту через хабар суддям ОАСК.

2ogoloshenya