Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В Києві під час сварки з дружиною чоловік підпалив квартиру з 6-річною дитиною

Під час сварки чоловік вигнав з квартири дружину та підпалив дитяче ліжко з 6-річною дитиною. Хлопчик задихнувся.

Сталася жахлива трагедія вчора близько 20 години у 22-поверховому житловому будинку на просп. Правди, 31А, що у Подільському районі столиці

Зі слів рятувальників, о 19:57 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те,жінка потребує допомоги. Жінка скаржилась що у помешканні знаходиться неадекватний чоловік з малолітньою дитиною й погрожує підпалити квартиру на фоні сварки.

О 20:06 до місця події прибули вогнеборці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та викликали працівників Служби «102». Бійці, очікуючи правоохоронців, піднялись на 7-ий поверх та просили чоловіка добровільно відчинити двері, адже без присутності поліції рятувальники не вповноважені зламати двері.

У Києві колишній військовий підпалив свого сина – LvivNEWS

В той час з вікна квартири пішов густий чорний дим .

Надзвичайники, які знаходились у під’їзді відразу ж розпочали роботи по відкриванню дверей, проте майже зрізавши двері, чоловік їх відчинив та вийшов із помешкання.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на згорілому дитячому ліжку тіло 6-річної дитини.

Жінку було передано фахівцям медичної служби, а чоловіка – правоохоронним органам.

Також під час проведення розвідки у квартирі, вогнеборці виявили на кухні підозрілий предмет схожий на саморобну вибухівку та викликали вибухотехніків. Після цього відразу ж провели евакуацію з 4 по 10 поверхи та вивели на безпечну відстань 50 осіб.

На місці було задіяно 4 одиниці основної  та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу.

Обставини виникнення даної події встановлюють правоохоронні органи.

2ogoloshenya