Велика турецька мережа взуття планує відкрити понад 30 магазинів в Україні

Великий турецький взуттєвий рітейлер FLO планує відкрити понад 30 магазинів в Україні.

Про це повідомляє Асоціація рітейлерів.

Як зазначається, свій перший магазин в країні бренд планує відкрити вже в листопаді цього року в столичному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza.

Як повідомляє консалтингова компанія UTG, за сприяння якої було підписано відповідний договір оренди, магазин займатиме площу в 400 кв. м та буде працювати на першому поверсі ТРЦ. Він представить асортимент взуття для всієї родини в цінових сегментах «середній» і «середній+». Крім роздрібних брендів FLO, в магазині можна буде придбати й продукцію таких провідних взуттєвих брендів як: Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli та Mercedes.

Що відомо про бренд?

В UTG також відзначають що зараз FLO налічує майже 500 магазинів по всій Туреччині та ще близько 100 торгових точок в 25-ти країнах світу.

При цьому в рамках стратегії розвитку до 2023 року, FLO планує збільшити обсяг продажів за кордоном до $300 млн. Для цього компанія планує відкрити понад 300 магазинів в 47-ми країнах світу. Активний розвиток бренду заплановано й в Україні, де рітейлер планує відкрити більш ніж 30 магазинів в найближчі три роки.

2ogoloshenya