Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Монсеррат Кабальє"

12 квітня святкує ювілей найвідоміша іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє, якій виповнюється 85 років.

У цей день вона прийматиме вітання від близьких, друзів та знайомих, а вже у суботу - від українських шанувальників. 14 квітня у Києві в Палаці "Україна" відбудеться концерт Монсеррат Кабальє. Перший за останні сім років.

 "Звичайно, приїзд таких зірок - це знакова подія, - каже Експрес-онлайн Роман Недзельський, гендиректор Палацу "Україна". - Це певна планка для наших виконавців..."

До речі, у концерті братиме участь донька зірки, 45-річна Монсеррат Марті, яка співатиме у супроводі симфонічного оркестру.

 З'являться на сцені й українські виконавці - Злата Огнєвич та Олександр Пономарьов. Хоч останній в афіші не заявлений, директор співака Наталія  Бондаренко підтвердила його участь "на сто відсотків". І додала, що Пономарьов 30 років мріяв заспівати разом із Монсеррат Кабальє...

Щодо якихось "особливих побажань" іспанської зірки, то, за словами директора Палацу "Україна", багато часу було приділено питанню пересування Монсеррат Кабальє за кулісами і тому, де вона відпочиватиме. Все-таки слід було врахувати, що гості - 85 років!

Джерело

2ogoloshenya