Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Перший пішов: McDonald’s вперше закрив заклад в Україні

У Києві біля метро Печерська припинив роботу ресторан McDonald's.

Це перший випадок закриття закладу мережі в Україні, не беручи до уваги зону АТО і Крим.

Ресторан довелося закрити через закінчення терміну дії орендної угоди. Компанії і власникові приміщення не вдалося домовитися про продовження договору на вигідних для MсDonald's умовах.

У прес-службі ресторану зауважили, що нова запропонована орендна ставка була більшою, ніж раніше.

Це перший випадок закриття MсDonald's в Україні з 2014 року. Тоді компанії довелося припинити роботу закладів у зоні АТО та анексованому Криму. Загалом закрили 8 ресторанів.

Відтоді українська мережа міжнародної компанії постійно зростала. До початку 2018 року об'єднувала вже 83 ресторани в країні. Лише 2017-го відкрили 4 нові заклади. Ще 5 реконструювали.

"Цього року плануємо запуск чотирьох закладів та оновлення ще восьми. Відкрити ресторан з офіціантами, запровадити автомати самообслуговування і можливість змінювати рецептуру бургерів. Інвестиції в розвиток мережі становитимуть мінімум 440 мільйонів гривень", - сказав генеральний директор MсDonald's Україна Гжегож Хмелярский.

Джерело                      

 

 

2ogoloshenya