Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "комісійно обстежать дороги"

Починаючи із 12 квітня, представники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, облавтодору та Нацполіції приступлять до весняного комісійного огляду автомобільних доріг державного значення.

У ході практичного етапу обстеження фахівці перевірятимуть автомобільні дороги та залізничні переїзди області щодо їх придатності до експлуатації після зимового періоду та з метою визначення необхідних обсягів ремонтних робіт при підготовці їх до літнього періоду експлуатації.

Підготовчий етап комісійного огляду проведено: складено спільні графіки обстежень, визначено склад комісій, підготовлено виробничі бази та спеціальну дорожню техніку.

Особливу увагу під час обстеження планується приділити облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху.

Усі виявлені у ході огляду недоліки в утриманні доріг та обсяги першочергових робіт фіксуватимуться в актах та приписах, які будуть доведені  підряднику задля їх якнайшвидшої ліквідації.

Прес-служба САД у Хмельницькій області

2ogoloshenya