Тимошенко стверджує, що у Раді хочуть легалізувати проституцію і наркотики

Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що фракція "Слуги народу" планує ухвалити законопроєкти про легалізацію проституції та легких наркотиків.

Про це вона сказала в ефірі Українського радіо.

"Голосування по гральному бізнесу (легалізація — ред.) — це один із тьох кроків, які вони намітили (фракція "Слуга народу" — ред.). Вони намітили легалізацію проституції й легких наркотиків. Це сказала керівниця комітету Верховної ради Галина Третьякова (представниця фракції СН — ред.)", — заявила нардепка.

На її думку, це "руйнація української нації через знищення духовності, моралі та здоров'я" українців. Тимошенко стверджує, що закон про легалізацію грального бізнесу нібито був ухвалений на замовлення "мафіозних структур", у тому числі з-за кордону.

"У нас є вихід. 30 липня наша команда, згідно з законом про місцеве самоврядування, почала у Запорізькій області прийняття рішень про те, що територія цієї області, району, міста буде вільною від грального бізнесу. Органи місцевого самоврядування можуть ухвалити рішення про недопущення грального бізнесу на своїй території", — заявила лідерка "Батьківщини" та закликала представників ОТГ по всій країні ухвалювати схожі рішення.

2ogoloshenya