У сімейному колі і розкоші: "Міс Україна всесвіт" Ганна Андрес вийшла заміж в Каннах

Карантин вніс свої корективи у плани багатьох пар, які планували цього року зіграти весілля. Хтось його переніс на осінь, хтось і на наступний рік, а інші відсвяткували в сімейному колі. Не стала винятком українська модель і ювелірний дизайнер Ганна Андрес, весілля якої було заплановане на травень 2020 року. Але дівчина вирішила не скасовувати святкування, а організувати камерну церемонію для найближчих.

Так, 11 липня Ганна вийшла заміж за Давида Барокаса – французького бізнесмена, що займається нерухомістю і ресторанно-готельним бізнесом. Офіційна церемонія одруження відбулася в мерії Канн, а святкувати вони вирушили до п'ятизіркового готелю.

Фотографіями з весілля дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram і зізналася, що планувати святкування почала ще в грудні 2019 року.

"Ми готували весілля з грудня 2019 на початок травня 2020. Це було непросто: практично щоденні дзвінки з нашими wedding planners, мільйон і маленький візок організаційних моментів, оскільки часу на організацію масштабного святкування було всього пів року. Але життя внесло свої корективи, трохи посміявшись над нашими планами. В один прекрасний день, незадовго до весілля розуміємо, що свято доведеться скасувати. Пандемія! C'est la vie", - написала модель.


Але також вона додала, що в суботу, 11 липня, вони все ж вирішили офіційно зареєструвати свої стосунки і кохання.

"Карантин став своєрідною школою виживання для стосунків у багатьох пар. І ми вдячні йому - адже зрозуміли, що жити одне без одного не можемо. Я безмежно щаслива, що зустріла чоловіка, у якого правильні принципи і цінності. Чия відданість і щоденна турбота про мене вражають і змушують поважати його ще більше. Цей чоловік відкрив для мене інше кохання - спокійне і чисте. Кохання, коли ти не страждаєш, а насолоджуєшся. Real love exists!", - зізналася Ганна.

Для церемонії вона обрала білу сукню без бретелей від бренду Gyunel Couture, туфлі-човники від Jimmy Choo і сумку за 1,591 доларів від цього ж бренду. Доповнив образ нареченої білий обруч і ювелірні прикраси. Волосся Ганна зібрала в об'ємну ґульку, а на обличчі зробила легкий макіяж.

Джерело: "ТСН"

2ogoloshenya