Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом ""Нова Пошта" побудує сортувальний термінал в Хмельницькому"

Компанія «Нова пошта», лідер експрес-доставки в Україні, отримає кредит Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на будівництво сортувального термінала в Хмельницькому.

Відповідно до прес-релізу, розданого журналістам під час прес-конференції у зв’язку з підписанням кредитного договору в Києві в середу, рішення про надання фінансування ухвалила рада директорів ЄБРР 9 січня 2018 року.

Новий термінал планується оснастити сучасним обладнанням, його середня пропускна спроможність перевищить звичайну втричі — до 8,5 тис. посилок на годину. Загальна потужність сортування становитиме 18 тис. відправлень на годину.

Термінал планується побудувати протягом року.

За словами фінансового директора група компаній «Нова пошта» Петра Фокова, компанія вирішила використати кредитні кошти для підвищення ефективності операцій, зокрема за рахунок автоматизації та впровадження сучасних технологій, що передбачають створення сучасної інфраструктури. Фінансування є мультивалютним кредитом терміном на сім років.

У прес-релізі також зазначається, що реалізація проекту будівництва термінала в Хмельницькому дасть можливість підвищити ефективність завантаження автомобілів на 20% і знизити викиди в атмосферу на 1200 тонн на рік.

У майбутньому на самому терміналі також плануються заходи з енергоефективності, наприклад встановлення сонячних панелей, LED-освітлення та інші.

«Наша стратегія на найближчі п’ять років — принципово оновити інфраструктуру компанії для якості та швидкості. В наших планах — побудувати сучасні автоматизовані сортувальні термінали в сімох ключових містах України. Першим ми обрали Хмельницький, оскільки це транспортний вузол національного масштабу, транзитний пункт між західним регіоном та іншими регіонами країни», — сказав співвласник «Нової пошти» В’ячеслав Климов.

Він додав, що ефект від будівництва термінала клієнти компанії відчують уже в 2019 році.

«Нова Пошта» заснована в 2001 році. Її мережа має понад 2,35 тис. відділень, автопарк компанії налічує понад 3600 автомобілів. У 2017 році компанія доставила більше ніж 145 млн відправлень.

Нагадаємо, група компаній «Нова пошта», лідер експрес-доставки в Україні, вимагає негайно припинити кримінальне провадження проти неї і тиск на бізнес.

Джерело

2ogoloshenya