Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У МЗС назвали можливі причини для російської агресії.

Українці повинні бути ментально готовими до повномасштабного наступу російських військ на Україну. Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, зазначивши, що будь-які російські військові навчання поблизу кордону можуть перерости в бойові дії, передає «Інтерфакс-Україна».

Боднар зазначив, що військові експерти та аналітики не виключають військовий наступ Збройних сил РФ на Україну для досягнення політичних або економічних цілей.

«Досить часто переводяться у підвищену бойову готовність російські окупаційні сили на території окупованого Донбасу. Будь-які навчання можуть досить швидко перейти в активну фазу бойових дій, тому ризик, однозначно, зростає, і, звичайно, військові це бачать», - зазначив заступник глави МЗС.

Причинами такого повномасштабного наступу може бути як внутрішня нестабільність в Росії, зокрема через невдоволення результатами голосування за зміни до Конституції, так і питання поставки води в окупований Крим. 

Джерело.

2ogoloshenya