Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Голова комітету Верховної Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова пояснила, що значили слова про дітей "низької якості". Нардепка також не має наміру змінювати своєї позиції щодо соціальних питань.

Під час свого виступу в Раді у вівторок, 30 червня, вона зазначила, що скандальні слова про дітей належать не їй, а одному з нобелівських лауреатів.

"Інформаційна кампанія, що розгорнулася проти мене є аморальною і абсурдною. Поняття про якість дітей не моє, хоча за те, що я використовувала його в публічній площині, я вибачаюся перед усіма українцями. І прошу вибачення у тих, хто це сприйняв це як те, що я якимось чином хочу не захищати українців", – заявила Третьякова.

Вона вважає, що українці повинні керуватися досягненнями світової науки в питанні вирішення соціальних проблем.

"Всі діти прекрасні, всі діти божий дар і всі українці знають, як захищати своїх дітей. І тут мова не про злидні і не про бідність, якими всі так маніпулюють. Мова про те, що соціальна політика повинна бути спрямована не від бідних до бідних, а від багатих до бідних. і те, що ви робите, це не гідна і нелюдська поведінка. Жоден інформаційний кілер не переконає мене у зворотному", – підсумувала нардеп.

Джерело.

2ogoloshenya