Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Кажуть, що з віком чоловіки виглядають краще, стають більш зрілими та успішними. А ось по ставленню до жінок, суспільство, схоже, дотримується протилежної точки зору.

Жінка за 30, і самотня? З нею ж явно щось не так! Якщо досі її ніхто не “підібрав”, то кому вона тепер потрібна? Мабуть, характер жахливий… Саме так думає більшість людей про жінок 30+, які до свого віку ще не створили сім’ю. Насправді, всі ці пояснення її самотнього статусу — повна нісенітниця.

Нижче — реальні причини і справжня правда, чому приваблива жінка «за 30» залишається без чоловіка:

1. Вона не хоче вписуватися в життя, яке їй нав’язує суспільство

Абсолютно всі жінки добре знають про «цокаючий годинник» та про ті завдання, які їй належить виконати в певні вікові періоди.

Років так з 25 на неї з усіх боків починають сипатися питання про особисте життя. «Заміжня вже?», «А нареченний у тебе є?», «А дітей ще немає?», «А коли будеш народжувати? Краще б поквапитися, а то швидко постарієш, як потім вагітніти і виховувати-то, а?» Такий допит, напевно, проходила кожна жінка хоча б раз у своєму житті.

Але якщо приваблива жінка 30+ все ще вільна, це не означає, що вона проти традиційного укладу цінностей. Це означає, що такий шлях — заміжжя, вагітність, виховання дітей — не обов’язковий для неї, і вона спокійно до цього ставиться.

2. Вона не хоче дітей

Так, у жінки «годинник цокає», ще як цокає! Він так і кричить їй: «Знайди хорошого чоловіка, який стане батьком твоїх дітей». Давайте будемо відвертими: саме через них молоді дівчата так і поспішають вискочити заміж у свої 20 з хвостиком.

Але хіба неправильно або неможливо жити щасливим життям без дітей? Дуже навіть можливо. Просто це питання особистого вибору.

3. Вона знає, чого хоче, тому не погодиться на менше

Приваблива жінка за 30 знає свою цінність і дуже вимоглива і з цього приводу. Завдяки досвіду, вона знає, що може запропонувати чоловікові і чого хоче взамін. Вона знає, що, погодившись на менше, зробить себе нещасною.

Самооцінка і щастя цієї жінки не залежать від схвалення інших людей і в наявності чоловіка поруч з собою. Саме це і збиває з пантелику її потенційних кавалерів.

4. Вона не потребує чоловіка

Можна з упевненістю припустити, що самотня жінка у свої тридцять з невеликим вже має пристойну кар’єру і може утримувати себе. Їй не потрібна фінансова, емоційна підтримка, щоб відчувати себе задоволеною.

Це не означає, що вона не хоче чоловіка. Просто їй потрібні глибокі і змістовні стосунки. А пристрасті та інтереси можуть бути і поза ними.

5. В глибині душі вона – бунтарка

Жінка, яка все ще самотня в 30+, без сумніву, бунтарка. Вона крута особистість, яка шукає собі не менш крутого чоловіка, а не незрілого хлопчика.

І вона не пред’являє класичні та прийняті в суспільстві вимоги до потенційного партнера: що він повинен і не повинен робити, якщо зв’яже з нею свою долю.

6. Вона поки не зустріла рівного їй чоловіка

Ця жінка до своїх 30 з гаком пройшла непростий шлях, щоб пізнати саму себе і стати справжньою особистістю. У неї великий досвід за плечима, їй довелося прийняти жорсткі уроки і істини.

Тому самотня жінка за 30 хоче чоловіка, який буде нарівні з нею.

7. Вона опанувала тонке мистецтво не брати до уваги думку суспільства

Самотня жінка 30+ прекрасно розуміє, що потрібно багато часу і сил, щоб навчитися плювати на деякі речі в житті.

Тепер її не хвилює думка оточуючих про неї. Ця жінка до біса впевнена в собі, що вкрай рідко зустрічається у юному віці. Тому цю рису треба високо цінувати.

9. Вона відлякує чоловіків

Ні, не так. Це чоловіки бояться її. Є різниця, і вона велика. Тільки невпевнений чоловік може злякатися по-хорошому зухвалої жінки.

Якщо чоловік упевнений в тому, хто він є, і знає, що може запропонувати їй, його ніщо не злякає. Ця жінка, звичайно, не простачка, але хто хоче просту? Вона варта всіх його зусиль. Тому, як тільки чоловік отримає любов і прихильність такої жінки, він уже ніколи не захоче відпустити її.

Джерело.

2ogoloshenya