Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Все частіше наше місто нагадує перехрестя технологій, інновацій та бізнесу. Ось і в нашій Кремнієвій долині з’явився досить цікавий проєкт, який може стати візитівкою автомобільного світу України.

MyMyCars анонсував запуск онлайн-сервісу з продажу автомобілів «MyMyCars». Це безкоштовний онлайн майданчик для розміщення оголошень про продаж автомобілів.

Новий сервіс дозволяє безкоштовно опублікувати оголошення, перевіряти автомобілі та записатись на тест-драйви онлайн. Наразі сервіс користується популярністю не тільки у Хмельницькому, а і у інших містах України. Всього за місяць роботи сервісу, платформа налічує понад 10 000 оголошень нових та вживаних автомобілів.

Також сервіс працює на основі штучного інтелекту, який вчиться на кожній дії користувача, щоб в подальшому пошук автомобілів був більш результативним та комфортним. Компанія запевняє, що розробили унікальний алгоритм який здатний виявляти шахраїв серед продавців. Таким чином хочуть назавжди позбутись аферистів, які наживаються на довірливих покупцях авто.

Вже сьогодні MyMyCars дозволяє робити наступне:

  • Безкоштовно опублікувати оголошення про продаж;
  • Знайти авто на будь-який гаманець;
  • Здійснювати передкупівельну перевірку автомобіля;
  • Записатись онлайн на тест-драйв нових автомобілів;
  • Перевіряти, які автомобілі користуються попитом в Україні;

Найголовніша відмінність від інших, покази оголошень користувачів залежать від якості заповнення їхніх оголошень, іншими словами – якісніші оголошення будуть частіше показуватись потенційним покупцям.

За словами представників головного офісу MyMyCars – це лише базова версія сайту, але вже у майбутньому сайт стане справжнім відкриттям для автомобілістів. Який саме функціонал в подальшому нас чекає – не повідомляють, тримаючи у секреті.

Джерело.

2ogoloshenya