Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Всі ми звикли вважати, що головні збудники для чоловіків – це ідеальна мереживна білизна і бездоганні форми. А може ми катастрофічно помиляємося? Зараз це вияснимо.

Більш за все чоловіків заводить:

1. Ранкові потягування

Чоловіки, взагалі, як відомо, цінують «затишну» жінку. Тобто, звичайно, дефіле на високих шпильках, та ще й у короткій спідниці байдужим нікого не залишать, але ось домашні, ранкові «потягушки», в піжамі (у відвертому пеньюарі потягатись занадто активно не вийде) збуджують краще будь-якого стриптизу. По-перше, тому що спросоння ви здаєтеся своєму коханого ще більш беззахисною, по-друге, тому що ви повністю і беззастережно належите йому в цей момент, а що може бути прекрасніше почуття повного володіння? Так що, якщо хочете, щоб ваш ранок починався не з кави – потягуйтеся.

2. Злість

Якщо чесно, досі не існує жодного наукового пояснення, яке могло б допомогти зрозуміти, чому чоловікам так подобається розгнівані жінки. Але, тим не менш, жінки в гніві подобаються чоловікам і це факт. Напевно кожна з нас хоча б раз в житті чула фразу «ти така красива, коли сердишся». Нам здається, ніби загнаний в кут чоловік збирається нас таким безглуздим чином заспокоїти, ну або розсердити ще більше, а між тим, він дійсно милується вами. Що ж, бурхливий sекс як примирення – дуже навіть непоганий варіант.

3. Розпатлане волосся

Тут працює та ж схема, що і з потягуваннями в піжамі. Ви затишна, домашня, жодної вкладки, ніякої косметики (про це ми скажемо окремо). Можна скільки завгодно витрачати час на укладання, закуповуватися плойками, щипцями і плойками, але факт залишається фактом – він хоче вас зовсім не завдяки вашій ідеальній укладці. Може бути, секрет в тому, що йому подобаєтеся просто ви, а не ваші бездоганні локони?

4. Відсутність макіяжу

Багатьох чоловіків присутність косметики на обличчі жінки залишає абсолютно байдужим, а деякі представники сильної статі так і зовсім не люблять, коли жінка нафарбована. Навіть, незважаючи на поширений в жіночих колах жарт про природній макіяжі, на який йде куди більше часу і, що примітно, коштів, ніж на невибагливий і як наслідок – вульгарний, наші чоловіки все-таки воліють бачити натуральність у чистому її вигляді. До того ж, не забувайте про те, що представники сильної половини людства люблять цілуватися, а боротися з помадою і тональним кремом – завдання не для слабкодухих. Так що, наносячи макіяж, пам’ятайте, що він здатний не тільки привернути чоловічу увагу, але і відштовхнути від вас чоловіка при більш тісному спілкуванні.

5. Картаті сорочки

Що може бути сексуальніше за дівчинц, одягнену у строкату сорочку, незалежно від того, вона надіта на голе тіло або на майку (хоча, на голе тіло, мабуть, все-таки краще). В очах чоловіка ви відразу ж стаєте такою собі хуліганкою, яка не проти самих сміливих експериментів в ліжку. Але не перестарайтеся, час від часу клітинку треба міняти на щось інше, інакше це стане звичкою, а звичка – це вже не сексуально.

6. Дівчина з музичним інструментом

Те, на якому інструменті грає жінка, не має абсолютно ніякого значення, але вони роблять це, на думку протилежної статі, у сто разів гарячіше будь-якого професійного музиканта. А якщо ви ще й володарка вокального таланту… Перед вами не встоїть жоден поціновувач прекрасного. Втім, у разі, якщо музика це зовсім не ваше – навчіться вистукувати ритм на пральній дошці. Це теж працює.

7. Невеликий животик

Незважаючи на те, що рекламісти переконують нас у необхідності мати ідеальну фігуру і прес з кубиками, земні чоловіки вважають зовсім інакше. З ідеальною зовні жінкою та ж проблема, що і з гарним чоловіком, виникає відразу декілька питань, головне з яких: “Що з цим робити?” Поставити на полицю? Милуватися? Змахувати пил час від часу? А може вкладати в підтримку бездоганної зовнішності мільйони? Абсолютно незрозуміло. І, врешті-решт, хто ж буде пекти млинці і варити борщі? Наші захисники воліють м’яких жінок, тому маленький приємний животик, на який можна лягти як на подушечку, виглядає дуже природно, що, безсумнівно, збуджує чоловіків. До всього іншого, коли жіноча фігура не ідеальна, то чоловік на її тлі спокійніше ставиться й до своїх тілесних недоліків, не зрощуючи в собі комплекси з цього приводу.

8. Зморшки

Кожна з нас впадає в неабиякий відчай при появі перших «павутинок» навколо очей. Для нас зморшки – це перший крок назустріч неминучому. Наші кохані вважають зовсім інакше. Ні, звичайно, перетворюватися у шарпея не варто, але багато чоловіків знаходять невеликі «сіточки» дуже сексуальними, адже вони говорять про те, що перед ними досвідчена зріла жінка, і в сексуальному плані в тому числі, і це сильно заводить їх. До того ж, як відомо, виражені мімічні зморшки навколо очей і в носогубній області часто з’являються тоді, коли жінка багато сміється. У той час як понура і змучена постійними депресіями жінка, нікому не потрібна. Чоловік і сам чудово може рефлексувати, навіщо йому в навантаження ще хтось?

9. Маленькі груди

Всупереч поширеній думці, далеко не всі чоловіки мріють про те, щоб у їх партнерки була груди п’ятого розміру. Навіть 4-й і то завеликий. Більшість представників сильної статі вважають принциповим не розмір грудей, а її форму і пружність. А ці параметри частіше бувають на висоті у власниць маленького бюсту. Адже невеликі груди легкі й частіше мають привабливий і підтягнутий вигляд, менше провисають і довше зберігають свою форму.

10. Хороший апетит

На жаль, останнім часом усі жінки поголовно захоплені дієтами і здоровим способом життя. Правда чоловіків це не збуджує. Звичайно, з’їдати за один раз мамонта вам ніхто не пропонує, але і понуро пожувати протягом усього побачення капустяний листочок – теж не кращий варіант. Зрештою, більшості чоловіків потрібна земна красуня, а не лісова німфа. Якщо у жінки гарний здоровий апетит, і вона не соромиться у виборі спиртного, то це говорить про її внутрішню силу і впевненість і про те, що їй не важливо, що будуть думати про неї інші. До всього іншого, пробуючи різні страви і не відмовляючись від різних алкогольних напоїв, жінка подає чоловікові невербальний сигнал, що сміливості їй не позичати і в ліжку.

11. Окуляри

Окуляри, за які багато хто з нас заслужили в школі звання зануди і «ботаніка» у дорослому житті справляють протилежний ефект. За ними жінка здається тендітною і беззахисною (якщо, звичайно, у спробі розгледіти що-небудь на відстані ви не мружитесь, як найманий кілер з гвинтівкою), ну або навпаки – впевненою і незалежною – і те, і інше пробуджує сексуальну фантазію чоловіків.

12. Низький голос

По-перше, писклявий голос всіх дратує, тому що, скажіть на милість, хто зможе стійко винести майже ультразвук, та ще й протягом усього вечора? А от низький, та ще й трохи хрипкий голос у дівчини чоловіки знаходять неймовірно сексуальним. Шепотіти таким голосом всякого роду відвертості на вушко – кращий рецепт спокушання, між іншим. До того ж є шанс, що навіть якщо ви все-таки опинитесь в сімейному житті істеричкою, у вашого обранця не лопнуть барабанні перетинки при першому ж скандалі.

13. Білі ділянки на засмаглому тілі

Не дивлячись на те, що наявність слідів від трусиків і бюстгальтера робить вас несхожою на ідеальну красуню з обкладинки глянсового журналу, чоловікам, тим не менш, це дуже подобається. Чому? Все дуже просто: у поєднанні з засмаглими ділянками шкіри, білі виглядають ще більш голо.

14. Довгі спідниці

З довгими спідницями все просто – під ними ховається таємниця, а між тим мами і бабусі з дитинства вчили нас, що все відразу показувати зовсім не обов’язково. Так що – летючі тканини і спідниці до п’ят – наше все, адже під ними, на думку протилежної статі може ховатися щось надприродне і неймовірно привабливе, навіть якщо ваш коханий вже не раз бачив вас.

15. Босі ноги

У колишні часи, коли про сучасну розкутість дівчата не могли і мріяти, босі ноги вважалися натяком на наготу (адже це означало, що на жінці немає панчіх), що, само собою не могло залишити байдужим жодного чоловіка.

Джерело.

2ogoloshenya