Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Незважаючи на вік і етап відносин, на якому ви перебуваєте, дуже багато жінок роблять одні й ті ж помилки, які псують відносини з чоловіком.

Тут 12 найпоширеніших з них, і якщо у вас вийде їх виправити, то ви напевне помітите, що ваші відносини змінюються на краще.

1. Ви злитесь, коли він дивиться або розмовляє з іншою жінкою.

Його погляд може мимоволі, інстинктивно падати на будь-яку красиву жінку (та ви ж і самі такі ж). А якщо ви надмірно ревниві, коли він навіть просто розмовляє з кимось зі своїх подруг чи колег-жінок, то проблема скоріше в вас. Ви або не впевнені в собі, або у вас проблеми з довірою у стосунках.

2. Ви не поважаєте його особистий простір.

Якщо він в поганому настрої і не хоче розмовляти, залиште його в спокої. Більшість чоловіків, на відміну від жінок, не люблять говорити про свої проблеми – вони вирішують їх самі, і це, потрібно визнати, дуже по-чоловічому.

3. Ви забуваєте стежити за собою.

Просто соромно дивитися, як деякі жінки після заміжжя перестають тримати себе в формі або голити ноги. Ви повинні завойовувати свого чоловіка кожен день, а не зупинятися на досягнутому.

4. Ви забуваєте про своє особисте життя: про своїх друзів, інтереси.

Чоловік не хоче, щоб у вашому житті був тільки він. Чоловік хоче бачити цілісну особистість зі своїм світом, в якому є місце і для нього.

5. Ви пасивно-агресивні.

Чоловіки більш прямолінійні, і якщо ви говорите йому, що все в порядку і нічого не сталося, а потім з’їдаєте його поглядом в очікуванні, коли він все-таки доб’ється від вас правди, ви тільки спровокуєте злість і небажання вирішувати проблему. Будьте чесні і говоріть прямо, що вас турбує.

6. Ви «пиляйте» його.

Ідеального чоловіка не існує, ніхто не може дати вам все, що ви хочете і як хочете. Будуть часи, коли ви будете незадоволені тим, що він робить. Але не варто його «пиляти» за це.

Просто скажіть, що ви хотіли від нього: «Мені подобається, коли ти робиш так-то», замість «Чому ти завжди робиш не так?».

7. Ви його не цінуєте.

Знову-таки, перестаньте дивитися на те, що він не робить, і почніть помічати те, що він робить, і цінуйте його за це. Чим більше ви будете показувати, що ви цінуєте його, тим більше він буде намагатися здивувати вас.

8. Ви завжди не в настрої.

У всіх бувають погані дні, це зрозуміло. Але в ваших же інтересах намагатися бути позитивною. Ніхто не хоче бути поруч з «Угрюмим котом». Люди в цілому тягнуться до тих, хто випромінює щастя і позитивну енергію.

Прокидайтеся з усмішкою, будьте вдячні, знаходьте гарне в вашому житті і в стосунках.

9. Ви переносите свою невпевненість на нього.

Це не його вина, що ви відчуваєте себе товстою, що у вас вискочив прищик або що ви знайшли зморшку біля рота, або що ви боїтеся, що він піде від вас. Це ваші особисті проблеми, невпевненість, недоробка. Не створюйте з них проблеми в стосунках.

Якщо він з вами, значить ви йому подобаєтеся. Не варто акцентувати увагу на своїх недоліках. Може, він не хоче їх помічати, так навіщо на них тикати пальцем? Чоловіків приваблюють впевнені в собі жінки.

10. Ви намагаєтеся його змінити.

Коли ви починаєте зустрічатися, ви приймаєте людину такою, якою вона є, а не такою, якою ви хочете її зробити. Прийміть або залиште.

Якщо зміни стосуються дрібниць – наприклад, ви б хотіли підкоригувати його стиль, то робіть це м’яко. Не критикуйте і не робіть з нього дурня.

Просто скажіть: «Ти такий sксуальний в цьому костюмі, але було б ще краще, якби …».

11. Він не відчуває вашу любов.

Кожному для цього потрібне різне. Жінкам – букет квітів, романтичні жести. Для чоловіків це може бути їжа, компліменти, масаж в кінці важкого робочого дня.

Звертайте увагу на те, що змушує його відчувати себе коханим, і робіть це.

12. Ви квапите події.

Це не тільки може відлякати його, але і позбавить вас можливості краще розглянути людину і зрозуміти, чи дійсно вона та, хто вам потрібен.

Джерело.

2ogoloshenya