Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Після випробування експериментальної вакцини проти Covid-19 у журналіста британського незалежного сайту The Independent Джека Соммерса кілька разів підіймалася температура і він став іноді чхати.

Він розповів, що взяв участь у випробуванні вакцини від коронавірусу добровільно і перерахував помічені побічні ефекти.

Втім, за словами Соммерса, ці побічні ефекти він міг сам собі придумати. А найгіршим з них, схоже, була параноя, зізнався журналіст.

Соммерс зазначив, що йому дуже допомогло усвідомлення важливості випробування, а також численні добрі побажання у зв'язку з участю в вакцинації. При цьому питань, зокрема про те, що його заразять коронавірусом по ходу випробувань, теж було багато, уточнив журналіст.

Перед вакцинацією Соммерс здав аналізи, заповнив документи й подивився навчальне відео. За участь в експерименті він отримав 235 фунтів (близько 8 тис. грн).

"Хочеться розповісти онукам, що я тестував вакцину, яка врятувала людство", - сказав журналіст, але при цьому підкреслив, що в будь-якому випадку не пошкодує про участь в експерименті.

Джерело.

2ogoloshenya