Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ексначальник автотранспортного відділення центру забезпечення поліції Вінниччини привласнив кошти, які призначалися для ремонту службових автомобілів. Зловмисник завдав державі шкоди на понад мільйон гривень. Йому вже оголошено про підозру.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

Ексначальник відділення центру забезпечення ГУНП у Вінницькій області привласнював кошти, які виділялися для ремонту службових авто. Перевірка фінансової службової документації показала, що дії фігуранта завдали державі збитків на понад мільйон гривень.

«Протягом 2018 року правоохоронець, перебуваючи у змові з своїм керівництвом та працівниками двох підприємств, перераховував бюджетні кошти для проведення сервісного обслуговування та ремонту службових автомобілів, який фактично не виконувався»,–йдеться у повідомленні пресслужби ДБР.

Правоохоронець підозрюється у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненої повторно, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах (ч. 3 та ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

За свої дії зловмисник може потрапити за ґрати на строк від 7 до 12 років.

Джерело.

2ogoloshenya