Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ни Київщині подружжя тримало студентку з Запоріжжя 18-річну Любов Копійку у трудовому рабстві.

Дівчину ґвалтували та били, щоб вона продавала листівки у переході метро. Про це повідомляє місцеве видання "Районка".

Як відомо, родичі заявили про зникнення 18-річної Люби ще понад місяць тому. Як виявилося, ще навесні вона на сайті знайомств познайомилась з чоловіком. За словами студентки, він був милий та люб'язний, зізнався у коханні та запрошував до себе. 18-річна дівчина хоч і вагалась, але вирішила, що це її доля. Чоловік жив у Київській області, а під час карантину доїхати туди було важко. Чоловік винайняв таксі до Запоріжжя, а з обласного центру забрав її на власній машині. Коли вони приїхали в Ірпінь - виявилося, що чоловік має дружину.

"Олег побив мене, забрав документи і телефон, погрожуючи розправою, якщо я борсатимуся. Мене закрили у кімнаті, де стояло лише ліжко і відеокамера. Мій знайомий, погрожуючи, зґвалтував мене та змусив підстригтися і пофарбувати волосся, а наступного дня я вже мала працювати у підземному переході, продаючи листівки та інші канцелярські товари", - розповідає Любов Копійка.

Додає, що подружжя слідкувало за нею та забороняло надто довго говорити з покупцями.

"Одного разу мені вдалося попросити телефон у перехожої компанії юнаків. Телефон матері та рідного дядька я знала напам'ять, тому швиденько зателефонувала і повідомила, де я знаходжуся", - каже вона.

Рідні звернулись до поліції і того ж дня дівчину забрали. Злочинців вже заарештували, а постраждала студентка планує свідчити на судових засіданнях. Правоохоронці зазначають, що розслідування будуть вести у Києві.

Джерело.

2ogoloshenya