Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Щоб позитивні зміни прийшли у ваше життя, потрібно звільнити місце для цілющої енергії Ці. І перше, що потрібно зробити, — очистити простір. Старі, подерті, поламані речі володіють руйнівною енергетикою.

Тому у першу чергу експерти радять позбутися від речей, які ви з якихось причин не можете полагодити: поламаної побутової техніки, меблів, взуття, посуду з тріщинами.


Мається на увазі не фамільний антикваріат, а функціональні предмети, що мають фатальні пошкодження, наприклад туфлі з тріснувшим супінатором.

Те ж стосується дверних ручок і вимикачів: або відремонтувати, або замінити. Наступний кандидат на викид — зношений одяг та аксесуари. Ми зберігаємо це все, щоб відвезти на дачу, віддати на благодійність, але руки не доходять.

Зрештою накопичуємо цілі поклади ганчір'я, що дуже негативно впливає на наш матеріальний достаток. Якщо ви давно мрієте і не можете собі дозволити нове гарне плаття, можливо, купити його вам підступно заважають старі мешканці гардеробу.

Напевно серед мотлоху знайдеться щось цінне і пам'ятне. Щасливі джинси, в яких ви познайомилися з чоловіком, які можна залишити на пам'ять. Але не більше двох-трьох речей.

Дуже небезпечно зберігати вдома старе портмоне. Це сильний енергетичний вампір, який відбирає удачу і гальмує рух до добробуту. Деякі експерти взагалі радять спалювати старі гаманці, попередньо вилучивши з них весь вміст. Якщо немає можливості розпалити ритуальне вогнище, можна обмежитися смітником.

Є категорія речей, від яких очищатися психологічно дуже важко. Це новий одяг і взуття, яка вам не підходить. Пальто погано сидить, чоботи тиснуть, а викинути шкода. Але навіть якщо це дуже красиві речі, доведеться з ними розлучитися.

Джерело.

2ogoloshenya