Давно пора було: Каменських розповіла про причини розставання з Потапом

Настя повідомила, як Потап вплинув на вибір рухатися в сольному напрямку.

Настя Каменських зізналася, як Потап відреагував на її сольну кар'єру. Знаменита українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відверто висловилася про свою патріотичну позицію, розповіла, яку роль у створенні її сольного проекту NK зіграв Потап. В інтерв'ю одному з українських ЗМІ вона поділилася думками про те, як з "дівчинки-пацанки" в дуеті  "Потап і Настя" перевтілилася в світську діву.

"Ми поставили дует на паузу, так як захотіли спробувати щось нове і втілити в життя ідеї і проекти, на які раніше не вистачало часу. Я сфокусована зараз на своєму сольному проекті NK. У Потапа з'явилася можливість приділити більше часу групі MOZGI. Мій новий образ повністю відображає ту Настю, якою вона є сьогодні", - зізналася артистка.

Також Настя повідомила, як Потап вплинув на вибір рухатися в сольному напрямку. "Само собою, підтримав. Але в цілому ми два самостійних артиста, які продовжують підтримувати хороші стосунки, при цьому кожен вибрав розвиток в своєму проекті", - зазначила Каменських.

Каменських додала, що не працює з MOZGI Ent. - продюсерським центром, який належить Потапу і його колишній дружині, Ірині Горовій. "Я займаюся своїм проектом з моєю командою #nkteam", - констатувала артистка.


Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз знаходиться в Баку, показала, як насолоджується відпочинком біля басейну в леопардовому купальнику.

 

Нагадаємо, нещодавно популярна українська поп-діва Настя Каменських, відома під творчим псевдонімом NK, опинилася під шквалом критики у соціальній мережі. Вся справа в тому, що співачка з'явилася на сцену музичного фестивалю "ЖАРА", який пройшов з 27 по 29 липня в Баку (Азербайджан), у занадто відвертому вбранні. Зазначимо, співачка Настя Каменських, яка після розриву сценічних відносин з Потапом виступає під ніком NK, поділилася своїми думками про Україну. На думку артистки, наша держава "шалено талановита", і приклади цього вона особисто бачить чи не щодня.

Джерело.

2ogoloshenya