8 вправ для спалювання жиру на животі. 14 днів і результат гарантований!

Усі жінки мріють про тонку талію. І це не дивно, адже вона є однією з найпривабливіших частин тіла. Насправді, гарна талія — це не лише вимога красивої зовнішності, але й запорука міцного здоров’я. Жир, розташовний в зоні живота, є найнебезпечнішим.

Жир, розташовний в зоні живота, є найнебезпечнішим.

Випивайте достатню кількість води та дотримуйтеся дефіциту калорій, тоді ваш живіт стане ідеальним.

Початковий рівень

Метелик

Метелик — ідеальна вправа, яка залучає нижні м’язи живота.

«Метелик» — ідеальна вправа, яка залучає нижні м’язи живота.

Для її виконання потрібно лягти на спину та зімкнути п’яти разом, розмістити їх максимально близько до свого тіла. Ноги зігнуті в колінах, а руки в замку за головою. Спина має бути рівною. Видихати й підійматися на декілька сантиметрів вгору торсом. Повторити 10 разів.

Пліч-о-пліч

Пліч-о-пліч

Потрібно лягати на спину та зігнути коліна, руки — вздовж тіла. На видиху потрібно злегка підняти торс та правою рукою тягнутися до правої ноги. Потім те ж повторити лівою рукою до лівої ноги. Шия та голова мають утворювати одну лінію, а поперек — притиснутий до підлоги. Повернутися в початкове положення, а потім перейти на іншу сторону. Повторити 15 разів.

Передня планка

Планка — найбільш ефективна вправа, яка приводить в тонус усе тіло. Тримати планку слід 30 с в декілька підходів.

Проміжний рівень

Пальці до п’ят

Пальці до пят

Потрібно лягати на спину та витягнути вгору рівні ноги. Виконувати скручування, але спину тримати на підлозі. Виконувати двічі по 15 повторень.

Ножиці

Ножиці

Сядьте та зігніть коління. Напружте прес, спину тримайте рівною. Потрібно відкинутися назад та підняти ноги з підлоги. Підніміть ліве коліно і торкніться правого ліктя. Виконувати повороти корпусу протягом 1 хвилини.

Згинання зі зворотним опором

Згинання зі зворотним опором

Потрібно лягти на підлогу та зігнути коліна, руки розташувати вздовж тіла, та тримати ними кінець тканини з двох сторін. Потрібно підіймати коліна від грудей, щоб стегна відірвалися від підлоги. Повторіть ці дії по 2 підходи 10 повторень.

Просунутий рівень

Підіймати коліна

Підіймати коліна

Потрібно розмістити два стільці та встати між спинками. Лікті потрібно злегка зімкнути, шию розслабити. На видиху повільно підіймати коліна до грудей. Виконати 3 підходи по 15 повторень.

Гойдалки для ніг

Гойдалки для ніг

Ляжте на спину, руки в сторони, ноги і ступні спрямований вгору. Видихніть і опускайте ноги до лівої сторони близько 15 сантиметрів від підлоги. Поверніться у вихідне положення, повторіть з правого боку. Виконуйте в цілому 15 повторень. Виконайте до 3-х підходів.

2ogoloshenya