Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Німеччина в 2020-2021 роках виділить Україні додаткові 2 млн євро для допоміжних екстрених заходів ЮНІСЕФ.

Про це йдеться на сайті посольства Німеччини в Україні

«Проєкт розрахований на людей, які потребують особливого захисту і страждають від конфлікту, який триває досі в Східній Україні, а саме новонароджених, дітей і їхніх матерів. Зокрема, йдеться про поліпшення медичного обслуговування і психосоціальної опіки, забезпечення чистою питною водою, створення кращих санітарних умов, а також про надання практичної допомоги, наприклад, забезпеченні дітей зимовим одягом», — говориться у повідомленні.

Також за підтримки уряду Німеччини медустановам передадуть медичне та захисне спорядження, дезінфекційні та санітарно-гігієнічні матеріали для боротьби з наслідками COVID-19. Також ЮНІСЕФ продовжить заходи щодо інформування про небезпеку мін, боєприпасів. залишків снарядів та заходи щодо опіки над потерпілими від мін.

«В цілому ж завдяки 21 млн євро, виділеному у 2019 році, і наданим уже в цьому році майже 19 млн євро Німеччина залишається найважливішим двостороннім гуманітарних партнером України», — зауважили у посольстві .

Джерело.

2ogoloshenya