Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Німеччина, Франція, Італія і Нідерланди підписали угоду про закупівлю 300 мільйонів доз вакцин від коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє Welt.

Дози вакцини будуть розділені відповідно до чисельності населення.

За даними міністерства охорони здоров'я Німеччини, розробка вакцини може бути завершена до кінця року.

Контрактним партнером є фармацевтична компанія AstraZeneca. Дози вакцини будуть розділені відносно чисельності населення.

Мова йде про вакцину AZD1222, розроблену в Оксфордському університеті, яка в даний час проходить випробування в великому дослідженні.

AstraZeneca, недавно вона уклала аналогічні угоди зі Сполученим Королівством та США.

"Швидкі, скоординовані дії групи держав-членів створюють додаткову цінність для всіх громадян ЄС в цій кризі. Разом з Комісією ми хочемо стати ще швидшими і вести більше переговорів у майбутньому", - сказав німецький міністр охорони здоров'я Єнс Шпан.

Міністр охорони здоров'я Італії Роберто Сперанса заявив про підписання контракту "на поставку до 400 мільйонів доз вакцин для всього європейського населення".

Джерело.

2ogoloshenya