Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Кілька тисяч німців по всій країні знову вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень.

Найбільше людей зібралися у Штутґраті, передає DW. Організатори спочатку оголосили участь 500 тисяч людей, однак місцева влада дозволила вийти тільки п'ятьом тисячам. Однак, від початку протесту на визначеному місці зібралося набагато більше людей.

Ще тисяча людей вийшла протестувати у столиці Баварії Мюнхені. Акцію проводили на Терезієнвізе - місці, де кожного року проводиться традиційний фестиваль Октоберфест. Поліція допустила на місце тільки тисячу мітингарів, тоді як організатори заявляли про участь 10 тисяч. Як повідомили правоохоронці, поблизу місця проведення акції зібралися "кілька сотень спостерігачів". При цьому, за інформацію баварської поліції, учасники не зберігали дистанції та порушували інші правила безпеки, про які правоохоронці розповідали у гучномовець.

Аналогічні протести відбулися у німецькій столиці Берліні, Лейпцигу, Франкфурті-на-Майні, Нюрнберзі, Галлє, Бремені та інших містах країни.

Такі акції тривають по всій Німеччині вже протягом кількох тижнів.

Джерело.

2ogoloshenya