Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фінал пісенного шоу Євробачення-2020 "Eurovision: Europe Shine A Light" відбудеться в суботу, 16 травня, о 22:00.

В Україні його будуть транслювати телеканали UA: Перший та СТБ. Зазначимо, на території України і Великої Британії YouTube-трансляція не буде доступною.

Шоу в прямому ефірі транслюватиметься в 46 країнах. 

Під час трансляції покажуть музикантів, які повинні були відправитися в Роттердам, а також учасників минулих років. Також глядачі зможуть побачити онлайн-інтерв'ю з конкурсантами та домашні концерти. Також будуть показані виступи від переможців Євробачення (Швеція 2005, Сербія 2007, Ізраїль 2018, Нідерланди 2019).

У фінальному шоу фанати Євробачення з цілого світу об‘єднаються в хор та виконають пісню Джоні Логана "What’s another year". Крім того буде виконана композиція Love Shine A Light (саме ця пісня перемогла на Євробаченні в 1997 році).

Ведучими шоу будуть співачка Едсілія Ромблі, яка брала участь у Євробаченні в 1998 і 2007 роках, актриса Шанталь Янзен і співак, актор і шоумен Ян Сміт. Ведучі будуть проводити фінал у прямому ефірі з Хілверсюма, Нідерланди (місто, яке приймало Євробачення в 1958 році).

Представник України – гурт Go_A виконає конкурсну пісню "Соловей", а також представить хіт "Love Shine а Light" рок-гурту Katrina and the Waves з Євробачення-1997.

Джерело.

2ogoloshenya