Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У разі недотримання зазначених вимог консульство залишає за собою право відмовити у наданні консульських послуг.

З 25 травня Генеральне консульство України в Мілані відновлює прийом громадян. Про це повідомляє пресслужба консульства на сторінці у Facebook.

Зазначається, що, згідно з вимогами італійської влади, відвідувачі мають перебувати у приміщеннях консульства у масках та, за можливості, у рукавичках. Також громадяни мають дотримуватися безпечної дистанції не менше 1 метра як в приміщенні консульства, так і зовні. У приміщенні консульства може максимально перебувати не більше однієї людини/сім'ї на кожному з 5 місць прийому.

"У разі недотримання зазначених вимог консульство залишає за собою право відмовити у наданні консульських послуг, у перебуванні заявника у приміщенні консульства та може припинити прийом до відновлення необхідного противірусного режиму", - йдеться у повідомленні.

До зняття обмежувальних заходів, пов’язаних з пандемією, прийом громадян буде здійснюватись виключно за попереднім записом на сайті www.consmilano.com.ua, а запис на оформлення "білого паспорта" та видачу готового закордонного паспорта за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Джерело.

2ogoloshenya