Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Британське видання Express поговорило з авторитетним біблійним експертом, який вказав на можливу появу антихриста

Згідно з біблійним пророцтвом, антихрист повстане в останні часи, щоб оголосити себе істинним Месією. Прихід Антихриста співпаде з будівництвом Третього Святого Храму в Єрусалимі, який, як вважають багато хто, покладе початок кінця світу. Професор Том Мейер, експерт з Біблії, більш відомий як «Людина з біблійною пам’яттю», сказав Express.co.uk, що антихрист повстане з відродженої Римської імперії.

Він сказав: «Згідно з біблійним пророцтвом, в кінці часів буде відроджена Римська імперія, яка буде консолідована у десять пов’язаних одиниць, можливо, країн, схожих на структуру сучасного Європейського Союзу».

«З цієї структури влади, до влади прийде “малий ріг” або таємничий і невідомий в інших відносинах політик величезної сили, і з блискавичною швидкістю почне своє військове завоювання світу».

Професор Мейєр – лектор і оратор коледжу, який запам’ятав більше 20 книг з Біблії.

Біблійний експерт сказав, що антихрист стане посередником мирного договору між Ізраїлем і його ворогами.

Ця семирічна мирна угода почнеться на 70-му тижні Данила або в середині Скорботи.

У християнській вірі Скорбота – це період інтенсивного глобального спустошення, що передує кінцю світу.

Професор Мейер сказав: «В середині семирічного мирного плану антихрист буде убитий, імовірно, у своїй штаб-квартирі в Єрусалимі.

«Його вбивство також зазначає половину семирічної Скорботи, яка завершується Другим пришестям Христа».

«Тоді, згідно з Писанням, псевдопророк антихриста вдихне життя в поранене і неживе тіло антихриста і воскресить його з мертвих в Єрусалимі».

«В цей момент воскреслий антихрист оголосить себе істинним Месією в третьому іудейському храмі, який ще належить побудувати, і вимагатиме, щоб усі люди поклонялися йому як Богу у плоті».

Професор Мейер сказав, що виявити антихриста буде надзвичайно складно.

І кожен на Землі буде затаврований офіційною печаткою Антихриста 666 року.

Він сказав: «Ви не зможете нічого купувати або продавати без цієї позначки, можливо, врізаної в лоб чи праву руку.

«Біблія стверджує, що правильна ідентифікація антихриста надзвичайно важка, але можлива».

Антихрист описаний в 1 посланні Іоана 2:18: «Маленькі діти, це остання година; і як ви чули, прийде антихрист, навіть зараз прийшло багато антихристів, і ми знаємо, що це остання година».

І в 2 посланні Фессалонікійцям 9-12: “Пришестя беззаконника відбувається у відповідності зі справами сатани з усією силою, знаменнями і неправдивими чудами, і з усім неправедним обманом серед тих, хто гине, тому що вони не отримали любов до істини, щоб вони могли бути врятовані”

«І з цієї причини Бог пошле їм сильну оману, щоб вони повірили брехні, що всі вони можуть бути засуджені, хто не вірив істині, але мав задоволення від неправди»

Професор Мейер сказав: “Хоча справжній антихрист не оголосить себе воскреслим Христом до середини семирічного мирної угоди, яку він укладе між Ізраїлем і його ворогами, він міг би бути живим і здоровим сьогодні, можливо, пробиваючись угору по політичним сходинкам, остаточній язичницькій структурі світової влади”.

“Біблійне пророцтво дозволило ідентифікувати його”.

“Якщо він зараз живий, ми можемо знайти його, розрахувавши числове значення його імені звичайною грецькою мовою, 666.”

“Ми також знаємо, що згідно з біблійним пророцтвом, він не єврей, але повинен мати ту ж національність, що і люди, які зруйнували Другий Храм в 70 році нашої ери”.

“Антихрист буде язичником римського походження”.

Джерело.

2ogoloshenya