У Санкт-Петербурзі під час перевірки пожежної сигналізації спалахнув автоцентр Hyundai

У Санкт-Петербурзі спалахнув дилерський автоцентр Hyundai.

Про це повідомляють очевидці події у соцмережах.

"Горить будівля на Савушкіна, 103, в якій розташовані BlueFish і Hyundai Рольф Лахта. Дружина в цей час там була в їдальні. Немає пожежної сигналізації і нікого не евакуювали... Просто помітили дим і всі побігли на вулицю!" - розповів користувач із ніком Sanya Shvedov.

Згодом очільник адміністрації Приморського району Микола Цед запевнив, що постраждалих під час пожежі немає, і назвав попередню причину події.

"Весь персонал евакуйований, там нікого немає. Пожежні розрахунки провели розвідку, і це мені підтвердили. Найголовніше, що жертв немає. Машини евакуювали. Одна з версій, як мені доповіло місцеве керівництво, - вони самі перевіряли пожежну сигналізацію. За підсумками розслідування дізнаємося точну причину пожежі", - заявив він.

Як зазначають користувачі соцмереж, на вулиці Савушкіна раніше було розміщено скандальну "фабрику тролів", поки, за їхніми словами, вона не переїхала. Про російську "фабрику тролів" стало відомо на початку 2015 року. Російські ЗМІ писали, що вона розташована в офісі по вулиці Савушкіна, 55, у Санкт-Петербурзі і там працюють сотні людей. В їхні обов'язки входить писати в блогах і соцмережах коментарі на захист чинної влади РФ і пропагувати цінності "русского мира". Також повідомлялося, що до фінансування "фабрики тролів" причетні структури російського мільярдера Євгена Пригожина, відомого як "кухар президента РФ Володимира Путіна". Сам Пригожин заперечує будь-які зв’язки з "фабрикою".

Джерело

2ogoloshenya