Тепер йому доведеться сплатити штраф.

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд розглянув справу відносно вже колишнього продавця-консультанта одного з магазинів. Чоловіка звинуватили в підробці документів та їхньому використанні. Завдяки чому він придбав мобільний телефон у кредит… на іншу особу.

Ще в березні 2017 року обвинувачений, працюючи продавцем-консультантом в магазині та маючи при цьому доступ до комп'ютерної мережі банку, вирішив підробити документи. Отримавши доступ до анкетних даних клієнта банку з Дунаєвеччини, чоловік вирішив викорситати їх для отримання кредиту на телефон за 8 200 гривень. Підробивши всі необхідні документи, кам'янчанин отримав кредит від банку.

У судовому засіданні обвинувачений пояснив, що для запозичення коштів він підробив документи, зокрема, анкету клієнта, лист-гарантію, заяву про приєднання до договору банківського обслуговування щодо отримання в кредит іншою особою мобільного телефону. Частково кредит він сплачував, але в подальшому, через важке фінансове становищем, перестав погашати кредит. Але на час судового розгляду, кошти банку повністю повернув. Розкаявся у вчиненому та просив застосувати до нього амністію.

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд ухвалив оштрафувати чоловіка на 3 400 гривень. Ще й стягнути з нього на користь держави 3 432 гривні гривні витрат на залучення експерта. На вирок може бути подана апеляційна скарга до Хмельницького апеляційного суду.

Джерело. 

2ogoloshenya