Сьогодні в Кам'янці-Подільському відбулося офіційне відкриття відремонтованого травмпункту міської лікарні, який відтепер буде розташовуватися в одному приміщенні із травматологічним відділенням.

В святі відкриття нового підрозділу взяли участь народний депутат України Володимир Мельниченко, мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич та керівництво міста.

Як переконані медики перенесення травмпункту до травматологічного відділення дасть змогу не витрачати дорогоцінний час для пацієнтів та значно покращити якість медичних послуг.

Окрім цього для травмпункту завдяки злагодженій роботі народного депутата та міської влади був придбаний надсучасний рентген-апарат, який дає можливість одразу вивести результати дослідження он-лайн на екран й не потребує плівки та будь яких реактивів.

Володимир Мельниченко також повідомив, що з державного бюджету було виділено субвенцію розміром 2 млн грн яка найближчим часом поповнить бюджет міста. 100 тисяч грн із цієї суми буде спрямовано на покращення матеріально-технічного стану міської лікарні, а загалом в планах народного депутата придбання всього необхідного обладнання для медичних закладів міста та району.

2ogoloshenya